Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Missie geslaagd: broers Average Rob en Arno The Kid halen finish van Ironman

BV“Zelfs al moet ik de laatste kilometers wandelen in plaats van lopen, ik moet en zal die finish halen.” Met die ingesteldheid startte Robert Van Impe (31), beter bekend als Average Rob, samen met zijn broer Arno The Kid (24) zondag aan de Ironman in het Oostenrijkse Kärnten-Klagenfurt. Na 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km lopen haalde het duo de finish.

  1. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Showbizz

    KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.
  2. “Toen ik al moe werd van mijn sokken aan te doen, besefte ik dat er iets moest veranderen”: Arno viel op 4 maanden tijd 11 kilo af, hoe deed hij dat?
    PREMIUM

    “Toen ik al moe werd van mijn sokken aan te doen, besefte ik dat er iets moest veranderen”: Arno viel op 4 maanden tijd 11 kilo af, hoe deed hij dat?

    Toen Arno Van Impe (24), beter bekend als Arno the Kid én als de broer van Average Rob, samen met zijn broer begon te trainen voor een triatlon, besloot hij ook zijn eetpatroon onder de loep te nemen. Dat kwam als een shock. “Ik had niet door hoe ongezond ik bezig was”, vertelt hij in de HLN Original Mijn Dieet aan diëtiste Sanne Mouha. Ondertussen verloor hij al 11 kilo. Hoe deed hij dat? En welke eetgewoontes neemt hij mee om op gewicht te blijven, los van het sporten?