© AFP

Jennifer Lopez toont de buikspieren van Ben Affleck in ‘daddy appreciation post’

Met de foto van een shirtloze Ben Affleck wenste Jennifer Lopez haar echtgenoot op Instagram een fijne Vaderdag.

wver
Bron: New York Post

“Een gelukkige Vaderdag voor alle fantastische papa’s in de wereld. We houden van jullie en waarderen jullie meer dan jullie ooit zullen weten”, luidt het in de ‘daddy appreciation post’ van J.LO. Ze trakteert haar bijna 250 miljoen volgers op Instagram gratis en voor niets op de buikspieren en een gedeelte van de schoudertatoeages van de 50-jarige Oscarwinnaar. “Hij is een geweldige vader. Ik krijg tranen in de ogen”, zegt Lopez over haar wederhelft in een bijgevoegd videofragment. “Hij is echt de beste vader die ik ooit heb gezien.”

Lopez en Affleck traden vorige zomer in Las Vegas in het huwelijksbootje, het was bruiloft nummer vier voor J.LO en het tweede huwelijk van Affleck. Jennifer Lopez heeft een 15-jarige tweeling met ex-man Marc Anthony, terwijl Ben Affleck drie tienerkinderen overhoudt aan zijn relatie met Jennifer Garner.

LEES OOK. Jennifer Lopez krijgt kritiek omdat ze eigen alcoholische drank uitbrengt terwijl ze zelf niet drinkt en haar man ooit verslaafd was

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lopez en Affleck, ook wel gekend als ‘Bennifer’, waren in 2002 ook al eens verloofd. Hun huwelijk, dat in september 2003 zou doorgaan, werd echter op de lange baan geschoven en in 2004 beëindigden ze hun relatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER