Politie Antwerpen

Jonge vrouw (22) doet zich voor als verzorgster en steelt handtassen in woonzorgcentra in Antwerpen

Een jonge vrouw van 22 die zich voordeed als verzorgster heeft diefstallen gepleegd in verschillende woonzorgcentra in Antwerpen. Ze solliciteerde met vervalste diploma's als zorgkundige bij negen woonzorgcentra. In vier daarvan werd ze aangenomen. Ze stal er onder meer twee luxehandtassen.

De Antwerpse politie heeft een jonge vrouw (22) opgepakt die diefstallen pleegde in verschillende woonzorgcentra. De vrouw solliciteerde bij negen verschillende woonzorgcentra en daar legde ze telkens vervalste diploma's als zorgkundige voor. Ze werd bij vier woonzorgcentra aangenomen en gebruikte vervalste doktersattesten om zich ziek te melden.

De woonzorgcentra deden aangifte van de diefstallen, maar de vrouw ontkende de feiten. Ze bleef daarna feiten plegen. Begin juni zou de vrouw beginnen bij een woonzorgcentrum op Linkeroever. Daar werd ze op haar eerste dag door de politie opgepakt. Tijdens het verhoor gaf ze de feiten toch toe. De politie vond bij een latere huiszoeking twee handtassen van Louis Vuitton, die gestolen waren uit de woonzorgcentra. De vrouw werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter, maar is niet aangehouden.    

Meest gelezen