Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal is scherp voor Courtois: “De ploeg in de steek laten en de bondscoach met de rug tegen de muur zetten? Onaanvaardbaar”

Onze chef voetbal vindt de démarche van Thibaut Courtois bij de Rode Duivels “onaanvaardbaar”. “Thibaut Courtois, je bent onze beste doelman ooit. Maar helaas heb je naast grote handen ook bijzonder lange tenen.” Courtois bracht ook de bondscoach in een lastig parket, maar die liet zich gisteren van z’n sterkste kant zien. “Tedesco sprak de waarheid en niets dan de waarheid. Da’s toch zes jaar lang anders geweest.”

151 reacties

  • Roel Ylen

    10 maanden geleden
    Ach hij is misschien de beste maar wij hebben nog veel andere goede doelmannen, ook die op komst zijn. Vandervoort, Lammens, ... Ook ervaren doelmannen zoals Sels, Casteels, Boddaert,.. zelfs Kaminski, Roef en van Crombrugge zijn zeker van niveau dat voldoende is
  • Rudi Van Daele

    10 maanden geleden
    Een banaliteit is aanleiding tot een nationale storm, en dit enkel om de kapiteinsband te dragen ? Kleine kindermanieren !
  • Kurt Dietens

    10 maanden geleden
    Hij s serieus gedaald in mijn achting. Altijd gedacht dat hij een grote meneer was. Maar dat blijkt enkel fysiek te zijn. Jammer. Mss had Wilmots toch gelijk.
  • Guido Verhofsté

    10 maanden geleden
    Nooit meer oproepen of eerst excuses voor trainer en ploegmaat. Ook al is hij de beste.
  • luc raman

    10 maanden geleden
    Een kapitein moet een steunpaal zijn voor zijn ploeg. Hij wil dat voor eigen belang, zijn eer, weg met zulke mannen. Na hem komen er nog zeer goede keepers.