De Tinderdat eindigde uiteindelijk in het gerechtsgebouw in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Tinderdat eindigde uiteindelijk in het gerechtsgebouw in Antwerpen. © SOPA Images/LightRocket via Gett / Klaas De Scheirder

Tinderdate beschuldigt agent van verkrachting, maar zelfs parket gelooft haar niet: “Waarom bent u dan niet naar huis gegaan?”

Een 33-jarige politieman uit Antwerpen wordt beschuldigd van de verkrachting van een jonge vrouw na een date via Tinder. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen. De man zelf ontkent dat het om verkrachting gaat. Het parket staat achter zijn verhaal en vraagt de vrijspraak. Volgens de procureur gaf M. een signaal door mee naar huis te gaan met de politieman. “Mijn cliënte heeft de indruk dat het proces tegen haar gericht is en dat zij degene is die fouten heeft gemaakt. Dat komt hard aan bij haar.”

  1. 
"Hij kan me enkel nog aankijken": jongste (2) van broertjes die in Lobroekdok vielen nog steeds kritiek
    PREMIUM

    "Hij kan me enkel nog aankijken": jongste (2) van broertjes die in Lobroekdok vielen nog steeds kritiek

    “Hij ziet me, kijkt me een minuut lang aan en dan gaan zijn ogen weer dicht.” Nassir (2), die vorige maand samen met zijn broertje Nabil (4) in het Lobroekdok in Antwerpen viel, kan nog steeds niet praten. Dat vertelt zijn vader Ahmad (24). Samen met zijn vrouw houden ze de wacht bij het ziekenhuisbed van hun jongste zoontje. Hun ander zoontje is wel volledig hersteld van de tuimelpartij. “Elke keer als er op de deur geklopt wordt, hoopt hij dat zijn broertje terug is.”
    Antwerpen
  2. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen