De Dendermondse Werkplaatsstraat is afgesloten voor de reconstructie, waarbij Ismael Y. dinsdag zal tonen hoe hij zijn zwangere vrouw en hun zoon om het leven bracht.
Volledig scherm
De Dendermondse Werkplaatsstraat is afgesloten voor de reconstructie, waarbij Ismael Y. dinsdag zal tonen hoe hij zijn zwangere vrouw en hun zoon om het leven bracht. © Koen Baten / Koen Baten

Ismail Y. (33) toont tijdens reconstructie hoe hij zijn zwangere vrouw (28) en hun zoon (5) vermoordde: “Moeder van slachtoffer huilde toen ze appartement binnenging”

Ismail Y. (33) bracht eind vorig jaar zijn zwangere vrouw Cennet (28) en hun zoontje (5) om het leven. Dinsdagochtend vond de reconstructie plaats in het appartement aan de Werkplaatsstraat in Dendermonde. De man toonde er wat er precies gebeurde op die bewuste vrijdagavond 2 december 2022. “Na de reconstructie mochten de familieleden van Cennet nog even binnen in het appartement. Cennets moeder riep toen om haar dochter, hartverscheurend", zegt haar advocaat Jeroen D’Hondt.