Brunopress
Volledig scherm
© Brunopress

Glamour bij het staatsbanket en aankomst met de trein: eerste dag staatsbezoek Willem-Alexander en Máxima zit er op

RoyaltyDe Nederlandse koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) hebben de eerste dag van hun staatsbezoek aan ons land succesvol afgerond. Het koningspaar verblijft van dinsdag tot en met donderdag in België op uitnodiging van koning Filip (63) en koningin Mathilde (50), en doet naast Brussel onder meer Waterloo, Leuven en Antwerpen aan. De eerste dag werd besloten met een staatsbanket.

18 reacties

  • Kurt Smet

    10 maanden geleden
    Leuk al die glamour en een goed staatsbanket met exclusieve wijnen! De rest van België heeft het moeilijk om naar de supermarkt te gaan!! Afschaffen die handel a.u.b. Middeleeuwse toestanden die ons miljoenen belastingsgeld kosten dat veel beter kan besteed worden!!
  • Lieven De Cock

    10 maanden geleden
    Eindelijk nog eens mooi nieuws i.p.v. de verkozen politicie die nog veel meer geld nutteloos verkwanselen om zelf beter te scoren bij de kiezer .Nooit eerder hadden we een koning die beter was!
  • Carina Theuninck

    10 maanden geleden
    Die komen goed overeen,laat ze toch hun ding doen..mensen toch met hunne kritiek altijd,grrrrrr
  • Hilde Weymeersch

    10 maanden geleden
    Natuurlijk glamoureus. Terwijl de rest van het land elke maand moet krabben om toe te komen Met ons geld zeker.
  • Jan Deblaere

    10 maanden geleden
    Gelukkig leven we in een democratische wereld waar je zonder schroom kritiek kunt geven op het staatshoofd en op een bevriend staatshoofd ...