Een 5-sterrenervaring: Exclusieve appartementen te koop in Knokke!

Midden in Het Zoute, het meest exclusieve deel van Knokke, staat het prestigieuze Edition Zoute voor rustieke charme, hedendaagse interieurs en exclusieve persoonlijke service. De perfecte plek voor wie in luxe en comfort wil leven en dat wil combineren met een slimme investering.

Edition Zoute, het revolutionaire project van Ghelamco, bestaat uit 49 luxe welzijnsappartementen, die hedendaagse architectuur combineren met luxueuze thuiszorg en een ongeëvenaarde persoonlijke service.

Dankzij de samenwerking met Conciërge Privé en Leadlife kunnen bewoners dagelijks rekenen op op maat gemaakte hoteldiensten en persoonlijk advies om hun fysieke en mentale conditie op topniveau te houden. “Het welzijn van onze bewoners staat bij ons hoog in het vaandel. Lifestyle management, het beheer en onderhoud van de residentie zijn onze troeven”, zo klinkt het bij Ghelamco.

Daarbij is ook een bijzondere rol weggelegd voor Servaas Bingé, die samen met Leadlife zijn schouders zet onder het gezondheidsaspect van het project. Zo kunnen bewoners niet enkel binnen genieten, waar naast de appartementen ook een fitness- of wellnessruimte of gezellige lobby terug te vinden is, maar ook van de groene, rustgevende omgeving, om de fysieke en mentale gezondheid op peil te houden.

Voor Ghelamco staat het comfort van de bewoners bovenaan. Zo kan, wie dat wenst, ook gebruik maken van hoteldiensten. Het appartement wordt wekelijks gekuist, bedlinnen wordt gewassen; wie wil kan een taxirit naar het centrum krijgen, hulp bij het boodschappen doen of een klusjesman. Alles wordt in het werk gesteld om het leven dat de bewoners zo comfortabel te maken als ze zelf willen.

Net daarom zijn de luxe welzijnsappartementen ingericht om het comfort van de bewoner te dienen. Zo beschikt Edition Zoute onder meer over ruimte parkeerplaatsen, beveiligingssystemen en naadloze vloeren.

Meer dan een woonst

De luxe welzijnsappartementen van Edition Zoute zijn niet enkel een ideale oplossing om kwalitatief te gaan leven, maar ze gelden ook als een goede investering. Vastgoed in Knokke is waardevast en veilig. Bovendien komt bij een investering in Edition Zoute ook een verlaagd btw-tarief van 12 procent kijken, en dienen kopers geen onroerende voorheffing te betalen.

Om het kopen of huren van luxe welzijnsappartementen nog voordeliger te maken, krijgt wie instapt het uitgebreide pakket diensten de eerste vijf jaar gratis aangeboden. Ook nadien kunnen de bewoners nog genieten van een korting van vijftig procent op dit pakket.

Als aanvulling op al deze voordelen, vormt de omgeving van Edition Zoute uiteraard ook een extra troef. Met Het Zwin in het oosten en Knokke in het westen, zijn de welzijnsappartementen ideaal voor wie wil genieten van de luxe en rust. Het Zoute kent van oudsher heel wat Engelse toeristen, die ook sporten meenamen van over het Kanaal. Zo kent de omgeving nu nog steeds uitgebreide golfterreinen. Wie meer van de stad wil genieten, kan terecht in een keuze aan toprestaurants, beachbars, aangename boetiekjes of kunstgalerijen. Kortom, voor ieder die van luxe houdt, wat wils.

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over dit project? Klik hier.

Meer