“Angstaanjagende beelden": 146 dode honden aangetroffen in woning van asieloprichter, velen achtergelaten in hun kooien

Tijdens een huiszoeking in de Amerikaanse staat Ohio zijn 146 dode honden teruggevonden, dat meldt de lokale dierenwelzijnsorganisatie. Velen waren opgesloten in hun kooien en de gevonden honden waren in uiteenlopende staat van ontbinding. Opvallend: ze werden teruggevonden in het huis van een oprichter van een asiel voor verwaarloosde honden.

4 reacties

  • krista notelaars

    10 maanden geleden
    Dit kan niet gebeuren als de overheid controles uitvoert op asiel dieren, er zou ook een beperking van dieren moeten zijn en niet in het wilde weg dieren houden zodat men het aantal niet meer aan kan.
  • Bert Van Den Bossche

    10 maanden geleden
    Asielen dienen jaarlijks gecontroleerd te worden. Bij sommige mag dierenwelzijn een sluiting aanbevelen. Met goede intentie maar zonder capaciteit en vorming.
  • Hugo Wils

    10 maanden geleden
    Met goede en nobele intenties opgestart maar dan groeit het boven het hoofd! Jammer voor de verschrikkelijke dood van de honden! Misschien is een nauwgezette controle en opvolging door de overheid een oplossing?!!
  • Maria Leten

    10 maanden geleden
    Onvoorstelbaar. Geen woorden voor hoe dit kan gebeuren! Die dieren gaan niet dood op 1 dag, hoelang hebben ze al niet opgesloten gezeten. Verschrikkelijk dat niemand dit zag aankomen terwijl ze al bekend was voor verwaarlozing!