KIJK. Onze analisten tillen niet te zwaar aan matige match: “0-3 in een eindeseizoenswedstrijd. Klaar”

Een hoogstaande wedstrijd was het niet daar in Estland. Maar de analisten in de studio tillen er niet te zwaar aan, zo aan het einde van het seizoen. “Het is gewoon 0-3 in een eindeseizoenswedstrijd”, stelt Timmy Simons. “De Rode Duivels hebben gedaan wat ze moesten doen. Lukaku twee in het mandje gelegd. Klaar.” Marc Degryse vult aan. “Dit was een afsluiter. Een verplicht nummer eigenlijk. That’s it.”

8 reacties

  • Wil Eekeloo

    10 maanden geleden
    Haha. We gaan weer een volgend EK winnen... Weeral... noppes dus... Neem alvast een andere trainer... En wat meer respect voor onze beste voetballer ooit, zijnde Thibaut C...
  • Eddy Kellens

    10 maanden geleden
    Allemaal top spelers maar op het veld niet veel van te zien
  • Peter De Sadeleir

    10 maanden geleden
    Zwaar aan tillen moet niet maar met Thielemans gaan we toch ook niet ver komen hij is gewoon te traag in zijn uitvoering en speelt te veel op eigen helft .
  • Alex Paelinck

    10 maanden geleden
    Enige juiste analyse. Inpakken en wegwezen, punten binnen. Meer hoefde niet. Voetbal kon uiteraard veel beter, maar dat komt wel goed mits wat geduld. Eindelijk de verjonging waar we al zo lang op zitten te wachten. Voor mij wel een obstakel, met name Tielemans. Hoe die een basisplaats weet te versieren dat begrijp ik niet. Dit trekt nergens op. Vraag me af wat ploegen ook maar bezielt hem nog aan boord te halen. Werkelijk de zwakste van allemaal.
  • christophe laporte

    10 maanden geleden
    In deze zwakke poule moet je zelf zonder KDB, Courtois en Hazard je toch vlot weten te kwalificeren.