Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal ziet hoe kapitein Lukaku het voorbeeld geeft: “Hij nam de jeugd bij de hand. Zoals een aanvoerder dient te zijn”

Te midden de bom die Courtois liet ontploffen, haalde die andere vice-aanvoerder wederom zijn machinegeweer boven. Onze chef voetbal zag hoe Romelu Lukaku de Rode Duivels bij de hand nam. “Dit soort kwalificatiewedstrijden zijn voor onze recordschutter aller tijden een appeltje-eitje.”

35 reacties

  • Freddy Madou

    10 maanden geleden
    Lukaku is groot tegen kleine ploegen, maar tegen grote ploegen komt hij tekort en kan tot op heden nog steeds geen bal controleren beste Armand.
  • armand verschueren

    10 maanden geleden
    Kijk naar zijn statistieken dat zegt genoeg om de criticasters de mond te snoeren.En kijk maar eens naar het percentage punten de rode duivels halen met of zonder Lukaku je zal versteld staan
  • Michel Beys

    10 maanden geleden
    Wat we vergeten is dat de Tedesco een nieuwe ploeg moeten bouwen. Het gouden tijdperk is voorbij. Ipv iedereen aftebreken een beetje positieve inbreng en geduld. Wie niet wil meewerken kan nu best opstappen.
  • Jan Daems

    10 maanden geleden
    Bij de rode duivels zijn er genoeg spelers die een bal in doel kunnen leggen als hij op een presenteerblaadje wordt aangereikt, dus zo uitzonderlijk is die prestatie van Lukaku niet. Bovendien, ik zag een vrij statische Lukaku die zoals gewoonlijk met de armen stond te zwaaien en de hem toegespeelde ballen niet of nauwelijks onder controle kreeg. Nee, ophemelen dient tot niets.
  • Gerry Cle

    10 maanden geleden
    Lukaku is de enige echte kapitein van de ploeg. Net zoals ooit Kompany dat was is hij de leider en het hart van de ploeg die de anderen beter doet spelen.