André Hazes en Monique proberen voor de vierde keer relatie te laten slagen: "Wij doen waar velen van dromen, elkaar vrij laten”

ShowbitsAndré Hazes is back in business, en iedereen zal het geweten hebben. In september volgt een gloednieuw album waar hij nu al enkele muzikale voorsmaakjes van dropt. “Ik ben nu bijna 20 maanden clean en daar ben ik bijzonder trots op”, vertelt hij openhartig aan Showbits-reporter Jarne. Hazes hoopt door open over zijn woelige jaren te praten andere mensen te kunnen inspireren die hetzelfde meemaken. In deze nieuwe Showbits kom je meer te weten over zijn documentaire ‘Crossroads’, zijn relatie én zijn muzikale plannen.

6 reacties

  • viviane Devos

    10 maanden geleden
    Vooral Monique moet volwassen worden wat doet zy met zo een jonge gast de roem en het geld dat is het
  • Danielle Hoostens

    10 maanden geleden
    André wordt eindelijk eens volwassen !!
  • Leen Demeyer

    10 maanden geleden
    Er is niet zoiets als de Hazes vloek. Er is enkel zoiets als dit excuus gebruiken omdat je papa ook dronk en geen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Het wordt echt tijd dat hij dit onthoudt.
  • Tina Colpaert

    10 maanden geleden
    Elkaar vrij laten vooral als het in zijn kraam past!
  • Siem Thomas

    10 maanden geleden
    In de plaats van steeds over jouw privé te "zagen" werk eraan en neem je verantwoordelijkheid. Wij hebben geen boodschap aan dit "geleuter". Het leven is meer dan steeds in de boekjes komen!