Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM

KIJK. “Vroeg of laat moet hij inzien dat dit niet helemaal klopt”: onze analisten zien, ondanks “rechtlijnig karakter van Courtois”, een opening

Komt het nog goed tussen Thibaut Courtois (31) en de Rode Duivels? In de VTM-studio hebben onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder het over een “erg moeilijke situatie”, maar zeker die eerste denkt dat het wel goed komt. “Als ze samen even rond de tafel zitten, moet dit uitgeklaard worden", vindt Degryse.

166 reacties

  • Nele Popelier

    10 maanden geleden
    Courtois had gelijk,maar eindelijk was de verdiende kapitein Jan Vertonghen met de meeste caps op zijn naam,en zeker niet Lukaku.Die denkt zich alles te kunnen permitteren.
  • GUNTHER GOUBERT

    10 maanden geleden
    Alles wat afgehaakt heeft weet zelf dat ze geen toekomst meer hebben als RD. Dus niet over de trainer beginnen, laat hem maar verder doen met deze nieuwe groep en liefst zonder die deserteur.
  • Albert Vanneste

    10 maanden geleden
    Geen eieren onder T.C. leggen, aub. Er zijn keepers genoeg die hem kunnen opvolgen. Laat hem maar rustig in Madrid stoven.
  • jean schaumburg

    10 maanden geleden
    Hoeveel spelers hebben al afgehaakt met nieuwe Trainer denk dat hij grote ego heeft en niet luister wat spelers zeggen
  • Phil Duncan

    10 maanden geleden
    Dat ze Courtois ineens schorsen voor 1 jaar , voetbal is een ploegsport , het is niet de eerste keercdat hij het afbolt . Wilde iedere match spelen ,als hem paste . In ieder ander land was hij allang buitengesloten en terecht Trainer is baas en niet de spelers .