Roger Herman & Rosalind Walker vandaag in Brugge (links), 61 jaar nadat ze elkaar voor het eerst in Nieuw-Zeeland ontmoetten (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Herman & Rosalind Walker vandaag in Brugge (links), 61 jaar nadat ze elkaar voor het eerst in Nieuw-Zeeland ontmoetten (rechts). © Photonews / RV

In 1962 zagen Roger (85) en Rosalind (79) elkaar voor het eerst én laatst, nu gaan ze trouwen

“Bloody hell, wat een charmante man!” Dat dacht de Nieuw-Zeelandse Rosalind Walker toen ze in 1962 de West-Vlaamse zeebonk Roger Herman in de souvenirshop van haar ouders ontmoette. Daarna zagen ze elkaar nooit meer. Tot Roger haar begin dit jaar weer opzocht. Na 61 jaar sloeg de vonk meteen weer over, en intussen wonen de twee tortelduifjes samen in Brugge. Samen vertellen ze hun onwaarschijnlijk liefdesverhaal. “Ik wist niet of ze nog leefde, maar had een lijst met alle adressen waar ik haar kon vinden.”

18 reacties

  • Magda Vyaene

    3 maanden geleden
    🌺Wat leuk Roger u terug te ontmoeten via « Liefde is ». Johan en ik hebben nog steeds heel mooie herinneringen aan de vele zeereizen op de Fabiolaville en de Ortelius. We wensen u en Rosalind nog vele mooie momenten samen.🍀🎻🐝 Johan en Magda
  • erik swaegers

    11 maanden geleden
    Ik ben in 1962 geboren ben nu 61 ja het kan gebeuren maar ik ga mijn vroeger lief toch niet meer opzoeken heb al moeite genoeg met mijn huidige vrouw, ondertussen al 35 jaar samen dat is al genoeg denk ik dan!
  • Louis Momme

    11 maanden geleden
    Hartverwarmend.
  • Ann Ronsse

    11 maanden geleden
    Prachtig! Hopelijk beleven ze nog mooie jaren samen.
  • Ann Verschueren

    11 maanden geleden
    Zo iets fantastisch meemaken, dat kan je gelukkiger maken dan de lotto winnen