Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute. © BELGA

Wouter Vandenhaute vervangt Michael Verschueren in Raad van Bestuur voetbalbond, ook Frank Lagast (KV Mechelen) treedt toe

Wouter Vandenhaute treedt donderdag zonder ongelukken toe in de Raad van Bestuur van de voetbalbond. Hij zal er één van de vier posities invullen die de profclubs bekleden. Het mandaat van Michael Verschueren loopt dan weer af. Hij verlaat de bond.

37 reacties

  • Lynn Maes

    10 maanden geleden
    Vdh zou beter ontslag nemen bij Anderlecht hoe kan hij zetelen hij is geen voorzitter meer
  • Wim Brosens

    10 maanden geleden
    Dat is wel te verantwoorden ja, na al dat goeds dat hij bij anderlecht doet... wat een aanvulling...
  • Karl Huysmans

    10 maanden geleden
    Volgend seizoen anderlecht terug in play off 1.
  • Nathan De Taey

    10 maanden geleden
    Misschien kan VDH zich beter concentreren op Anderlecht en daar iets nuttig gaan doen. VDH is ook een niet uitvoerend voorzitter en dus geen voorzitter. Zodoende kan hij ook niet zitten bij de bond. Hij kan beter als opvulling op de bank gaan zitten bij de spelers. Dan krijgt hij wat voeling met wat echt nodig is.
  • dirk Callens

    10 maanden geleden
    Daar hebben we hem ook nog tekort. De hypocrisie in het voetbal. Je gaat toch ook niet naar de dokter als je een huis wilt bouwen. Genoeg zijn onkunde bewezen in het voetbal dus we zetten hem op de "pied de stalle" bij de bond. Nu nog op een politieke lijst en de cirkel is rond. Overal waar hij komt ontstaat "het huis van wantrouwen"!