© Isosport

CONFERENCE LEAGUE. Club Brugge ontmoet het Deense Aarhus, AA Gent treft Slovaken of Esten

Club Brugge en AA Gent kennen hun tegenstanders in de tweede voorronde van de Conference League, de derde Europese beker. Club Brugge treft het Deense AGF Aarhus, AA Gent neemt het op tegen de winnaar van de eerste voorronde tussen het Slovaakse MSK Zilina en het Estse Levadia Tallinn. Dat is het resultaat van de loting van woensdag in het Zwitserse Nyon, op de hoofdzetel van de UEFA.

Arno Schepers
Bron: BELGA

Beide Belgische ploegen waren reekshoofd bij de loting en spelen hun heenwedstrijd thuis. Club Brugge neemt het in de tweede voorronde op tegen de nummer drie uit Denemarken, AGF Aarhus. Gent treft de nummer zes uit Slovakije, MSK Zilina, of de Estse vicekampioen Levadia Tallinn.

In totaal wachten Club Brugge en AA Gent drie hordes op weg naar de groepsfase van de Conference League. Na de tweede voorronde volgen nog de derde voorronde en de play-offs. Een vangnet bij uitschakeling is er niet.

De heenwedstrijd van de tweede voorronde is voorzien op donderdag 27 juli, de terugwedstrijd een week later op 3 augustus.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer