ANP
Volledig scherm
© ANP

Willem-Alexander en Máxima na staatsbezoek uitgezwaaid met een militaire ceremonie

RoyaltyHet staatsbezoek zit erop. De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren voor de derde dag op rij op bezoek in ons Belgenlandje. Ze verbleven samen met onze koning Filip en koningin Mathilde in het kasteel van Laken, maar vandaag trokken ze naar Antwerpen. Aan het eind van de dag werden Willem-Alexander en Máxima uitgezwaaid met een militaire ceremonie. Herbeleef hier onze liveblog.

4 reacties

  • Carl Vangenechten

    10 maanden geleden
    Bart De Wever heeft duidelijk de positie van Antwerpen beschreven in de geschiedenis van de Nederlanden. Daar kunnen we fier op zijn.
  • Rory Dull

    10 maanden geleden
    De dames lijken zo uit een schilderij te komen, zekers Matil
  • Bart De Ryck

    10 maanden geleden
    Ik kan heel goed begrijpen dat er hier protocollen voor bestaan, maar waarom allemaal zo stijf, zo klassiek? Geef die mensen bij bezoek aan Belgie eens wat meer ademruimte, en leg vooraf een minder protoclair plan vast. Onze koning is al zo stijf, dus geef Willem en Maxima eens iets onvergetelijk
  • Alex Jonckers

    10 maanden geleden
    Mooie speech van bdw, mag ook gezegd worden, spijtig dat vandaag het weer een beetje tegenslaagd, maar dit zal niets afdoen aan de goeie relaties tussen beide landen.