Kristof Ghyselinc
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinc

Een dag in het spoor van Miss België Emilie Vansteenkiste: “Ik besef dat ik moet leren om bagger aan te kunnen”

BVOoit was ’t een evidentie: elke Miss België werd gekatapulteerd tot BV. Maar van de laatste twintig missen doen de meeste namen maar vaag ’n belletje rinkelen. Onze huidige miss Emilie Vansteenkiste (21) wil die trend doorbreken. “Voor ik Miss België werd, had ik andere toekomstplannen”, vertelt Emilie in ‘Dag Allemaal’, dat haar exclusief een dag kon volgen. “Maar nu besef ik dat mijn hart in de media ligt. Ik ben aan het netwerken en er gaan al enkele deuren open.”

4 reacties

  • Marina Cornelis

    10 maanden geleden
    Een fantastisch Miss België! Jij doet het geweldig Emilie!!! Je mama zou enorm fier zijn op jou🫶🫶
  • Leen Demeyer

    10 maanden geleden
    "Mijn hart ligt in de media". Dat wil toch zoveel zeggen als "ik wil graag aandacht krijgen van mensen in boekjes of op tv"? Want "de media", dat is geen specifieke job he.
  • Guido Ceuleers

    10 maanden geleden
    Beste Emilie, blijf weg van Facebook, Instagram en Twitter, en u zal al met heel wat minder bagger geconfronteerd worden.
  • jurgen vergaelen

    10 maanden geleden
    Dat riedeltje (terwijl de micro fluit) "ik wil iets gaan doen in de media" tijdens de overwinningsspeech horen we toch elk jaar? En vanaf dan begint het baggeren. Wie er niet tegen kan blijft beter onder het maaiveld. Er zijn genoeg sectoren waar de (aspirant) missen het verschil kunnen maken zonder bagger.