Camille Dhont.
Volledig scherm
PREMIUM
Camille Dhont. © VRT / Jokko

Zomerfestivals surfen mee op het CAMILLE-effect: “Zet haar op affiche en ticketverkoop schiet de hoogte in”

BVVuurwerk in de hitlijsten, én op het podium. Elk festival staat te springen om Camille te boeken, en zo een graantje mee te pikken van haar succes. Wij spraken met organisatoren en experts over ‘het CAMILLE-effect’: wat is de succesformule van de popprinses? “We hebben geluk dat zij als 22-jarige oprecht geen behoefte heeft aan feesten en drinken.”

  1. Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstellen: “Chirurg stelde mij gratis borstvergroting voor”
    PREMIUM
    TV
    4

    Psychologe Gudrun Hespel kreeg na ‘Kamp Waes’ rare voorstel­len: “Chirurg stelde mij gratis borstver­gro­ting voor”

    “Waarom dragen vrouwen hakken, harsen ze hun bikinilijn, en spuiten ze fillers in hun lippen en botox in hun voorhoofd?” Psychologe Gudrun Hespel (32) - u kent haar van ‘Kamp Waes’ - vraagt het zich af in haar boek ‘Genoeg’. Zelf kampte ze ook jarenlang met een zware eetstoornis, en de lessen die ze daaruit trok, wil ze nu doorgeven. Want we zijn lang niet zo geëmancipeerd als we denken. “Víer schoonheidssalons hebben mij een aanbod gedaan na ‘Kamp Waes’”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
  2. “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten
    PREMIUM
    BV

    “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten

    In het vierde seizoen van haar VRT Canvas-reeks ‘Als je eens wist’ focust Hilde Van Mieghem (66) zich op geweld tussen (plus)kinderen in een gezin. Zelf had de Vlaamse actrice ook een turbulente jeugd, en dat heeft sporen nagelaten. “Tussen mijn 16 en 36 jaar ging er bijna geen dag voorbij zonder dat ik suïcidale gedachten had”, bekent ze in ‘Story’. Maar dankzij een goede psychiater heeft ze vandaag rust gevonden. “Mijn leven is een speeltuin geworden. Dat was het vroeger nooit.”