Vrouw (38) uit Lembeek dood aangetroffen in woning : ex-partner verdacht van moord

Het parket van Halle-Vilvoorde voert een onderzoek naar een mogelijk verdacht overlijden in Lembeek. Donderdagmiddag is het lichaam van een 38-jarige vrouw aangetroffen in een woning langs de Bergensesteenweg. Haar ex-partner is opgepakt en werd aangehouden op verdenking van moord.

Donderdagnamiddag snelden verschillende medische teams en politiewagens zich naar de rijwoning vlakbij het kruispunt met de Arthur Puesstraat in Lembeek. In het huis werd het levenloze lichaam van een 38-jarige vrouw ontdekt. Hoe de moeder van twee kinderen om het leven kwam, is voorlopig nog niet duidelijk. Haar ex-vriend is opgepakt en werd aangehouden voor moord, maar het parket benadrukt dat er nog veel onduidelijkheid heerst.

 “Omdat er bij de schouwing door de wetsdokter geen uitwendige tekenen van geweld op het lichaam te zien waren, werd een autopsie gevraagd”, zegt woordvoerster Sabine Lievens. "Een precieze doodsoorzaak kon voorlopig nog niet bepaald worden. In afwachting van de resultaten van de autopsie en het toxicologisch onderzoek blijft de man voorlopig aangehouden. Alle pistes liggen dus nog open, het is te vroeg om definitief conclusies te trekken."

 

Meest gelezen