De eerste fans voor Harry Styles zakten vrijdag al af naar Werchter.
Volledig scherm
De eerste fans voor Harry Styles zakten vrijdag al af naar Werchter. © Vertommen

Alle invalswegen naar Werchter en Haacht afgesloten na concert van Harry Styles

Concertorganisator ‘Live Nation’ adviseert bezoekers die met de wagen werden afgezet in de buurt van de festivalweide om de bus te nemen na afloop van het concert van Harry Styles. Na de show worden immers alle invalswegen naar Werchter en Haacht afgesloten.

9 reacties

  • Mieke Peeters

    10 maanden geleden
    En dan was het uiteindelijk nóg een chaos.
  • sarah willems

    10 maanden geleden
    Zie je eigenlijk nog iets van een concert als er zoveel bezoekers zijn? Dat kan toch niet meer plezant zijn.
  • Lieven Cleymans

    10 maanden geleden
    Niet de geschikte plaats.
  • Paul Verbeeck

    10 maanden geleden
    En de overlast voor de buurgemeenten wordt steeds groter . En daar wordt geen rekening mee gehouden voor de inwoners hiervan. En de burgemeesters, raadsleden laten begaan want deze krijgen tickets en deze komen niet bij de inwoners terecht . Schaf die gratis tickets af en je krijgt een heel andere mentaliteit tov RW bij de besturen .
  • Pieter Verhulst

    10 maanden geleden
    Ik denk dat de locatie stilaan ontoereikend is. Te weinig parking. Weiland met één karrespoor als oprit volstaat niet. Ofwel moeten de festivals terug kleinschaliger worden. Maar dat brengt niet genoeg op voor live nation.
  1. De onstuitbare opmars van alcoholvrij bier: “Vroeger was je een loser als je een ‘groene’ Stella dronk. Nu is het omgekeerde waar”
    PREMIUM

    De onstuitba­re opmars van alcohol­vrij bier: “Vroeger was je een loser als je een ‘groene’ Stella dronk. Nu is het omgekeerde waar”

    “Een aantal jaar geleden verkochten we nog geen tien alcoholvrije biervarianten. Nu zijn dat er een vijftigtal.” Weinig succesverhalen spreken zo tot de verbeelding als dat van alcoholvrij bier. Waar voor het ‘nulprocent-gerstenat’ luttele jaren geleden nog alom de neus werd opgehaald, kondigde hoofdsponsor AB InBev deze week zijn Corona Cero aan als vlaggenschip van de Olympische Spelen in Parijs, én rapporteerde de bierreus een toegenomen verkoop van bijna een kwart in twee jaar tijd. Maar maakt de NA-variant ook een kans in bierhoofdstad Leuven? Op zoek naar het antwoord. “De huidige generatie gaat heel anders om met alcoholconsumptie.”
    Leuven
  2. Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
    Jobat

    Hoeveel werknemers krijgen maaltijd­che­ques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?

    De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit.