Photo News
Volledig scherm

Wat een domper: Jonge Duivels geven 0-2 nog uit handen tegen gastland Georgië

Wat een domper voor onze Jonge Duivels. Tegen gastland Georgië leken de Belgen op weg naar een simpele driepunter, maar de troepen van Jacky Mathijssen gaven na de pauze een dubbele voorsprong uit handen. Op de slotspeeldag volstaat alleen een zege tegen Portugal om mathematisch zeker te zijn van de kwartfinales.

49 reacties

• Marc verschaeren

10 maanden geleden
    De Ketellare heeft zeker zijn best gedaan , heb beetje te doen met deze jongen ! . Hij heeft van alles genoeg , behalve van dat ! . Het erge is dat je doelpunten maken niet kan leren , niettemin goeie speler , ik zou hem proberen uit te spelen als stopper of ergens in die regio ! . Een spelverdeler die niet kan scoren dat kan niet in voetbal ! .
  • jozef van riel

Eerste wedstrijd 0-0, 2de wedstrijd 2-0 met de rust, 2-2 einduitslag. Dit was net hetzelfde als op WK ‘98 in Frankrijk. Hopelijk is het eindresultaat nu beter!🤞
  • Michel Beys

Tornooi is zeker nog niet gedaan, als Deschacht er terug bij is achteraan zie ik het wel zitten. De Ketelaere afbreken is zeker niet nodig goede eerste helft, hard gewerkt maar Mathijs heeft de verkeerde mensen vervangen, dat is zeker. Toch maar eens overwegen om Duranville op te roepen.