Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Brian Riemer panikeert niet: “Over een maand is dit een totaal andere ploeg”

Na een gedwongen vakantie sinds eind april is Brian Riemer blij dat hij er eindelijk opnieuw kan invliegen. Nog zonder zijn internationals en zonder nieuwkomers, maar de Deense coach van Anderlecht panikeert niet. “Ik verzeker jullie dat we vanaf speeldag één competitief zullen zijn.”

31 reacties

  • nico baelde

    10 maanden geleden
    Riemer heeft verleden jaar met zijn dominant en verzorgd voetbal de 11ste plaats in de JPL bereikt. Dan zou je toch denken dat er versterkingen nodig zijn? Anderlecht heeft al vanaf eind april de mogelijkheid gehad om uitgebreid de transfermarkt te screenen, veel ronkende namen maar niemand van die ronkende namen heeft zin te komen naar de “stervende zwaan”
  • Albert de Lovendeghem

    10 maanden geleden
    Paniekvoetbal is niet direct het spel dat Riemer wil spelen. Hij opteert voor dominant en verzorgd voetbal, gebaseerd op snelheid, fysiek en technisch verfijnde uitvoering. Een vast spelsysteem dat zowel de RSCA Futures als het 1A-elftal zullen spelen. Daarvoor worden enkel die profielen aangetrokken die passen in dit systeem. De kunst is vooral werken in de luwte, niet in de spotlights om transfers af te ronden. De versterken komen er sowieso vanaf 1/07, ruimschoots op tijd.
  • Jan Horemans

    10 maanden geleden
    Hij zou beter wel panikeren...
  • danny roelants

    10 maanden geleden
    Ze zijn de kadettenploeg aan het klaarstomen want er is geen enkele speler die wil komen maar veel die weg willen.Dacht dat het na dit seizoen niet slechter kon maar het zou toch wel kunnen.
  • Patrick Vandeputte

    10 maanden geleden
    Gaan ze dan 20 nwe spelers kopen en de huidige allemaal verkopen?