Meryem El Mandoudi neemt afscheid van Karrewiet: "Ik ga jullie missen"

Meryem El Mandoudi (33) neemt na bijna vijf jaar afscheid van de Karrewietredactie. Dat heeft ze aangekondigd in het programma "Kingsize Live". El Mandoudi is nog te zien tot eind deze maand, nadien gaat ze verder aan de slag bij VRT NWS.

"Ik stop bij Karrewiet", met die woorden kondigt journaliste Meryem El Mandoudi tijdens Kingsize Live op Ketnet haar afscheid aan bij het jongerennieuws.

Meryem werd in 2018 voorgesteld als één van de twee nieuwe ankers van het jeugdjournaal, samen met Jelle Mels. Ze presenteerde onder meer "De grote Karrewiet verkiezingsshow" en bracht verslag uit van belangrijke gebeurtenissen zoals de Brexit.

BEKIJK - Meryem El Mandoudi heeft groot nieuws:

Videospeler inladen...

El Mandoudi is 33 en geboren en getogen in Mechelen, intussen woont ze in Antwerpen. Ze studeerde journalistiek aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Nadien ging ze aan de slag bij onder meer MNM, Radio 2 en Q-Music. 

"Maar bij Karrewiet ben ik écht journalist geworden", zegt El Mandoudi. Ik had nooit durven dromen dat ik hier zoveel ervaring zou opdoen en dat kinderen mij zo zouden waarderen."

El Mandoudi gaat nu aan de slag bij VRT NWS.

BEKIJK - Meryem krijgt een "speciaal afscheid" tijdens Kingsize Live:

Videospeler inladen...

Meest gelezen