Remco Evenepoel viert zijn Belgische titel met zijn ploegmaats. Ook vrouwlief Oumi is aanwezig. / .
Volledig scherm
Remco Evenepoel viert zijn Belgische titel met zijn ploegmaats. Ook vrouwlief Oumi is aanwezig. / . © Wout Beel / VTM Nieuws

“Party time in Izegem”: dolblije Remco Evenepoel viert Belgische titel met ploegmaats en vrouw Oumi

“Party time in Izegem”, viel zondagavond laat te lezen op de Twitterpagina van Soudal-Quick.Step. Remco Evenepoel, vrouw Oumi, ploegmaats en entourage genoten na van de zege van de wereldkampioen op het BK. “Ik denk dat ik nog nooit zo snel heb moeten sprinten”, lachte hij vlak na de aankomst. “Dit is een mooie back-up voor als ik mijn wereldtitel begin augustus niet kan verlengen.” Ook sprak Evenepoel over de aankomende doelen. “Ik rijd enkel de Vuelta in topvorm.”

20 reacties

  • RENILDE DERME

    10 maanden geleden
    Mooie Belgische Kampioen. Weer een koers die kan afgevinkt worden. Naar de Vuelta ? Liefst niet, zit nu al aan 45 koersdagen + 21 Vuelta + Sebastian + 2WK + Lombardije = 70 koersdagen. Te Veel. Beter in juli hoogte stage + Sebastian , in augustus 2 WK + Druivenkoers + Benelux Tour, in september Quebec + Montréal + 2 EK, in oktober Bernocchi + Lombardije = 60 koersdagen.
  • patrick isenborghs

    10 maanden geleden
    Freek Pieters @ dat is nu net het probleem , als hij niet wint krijgt hij bakken kritiek over zich & uit welk kamp die crisicaster komen weet iedereen ondertussen al wel zeker
  • Ria Adams

    10 maanden geleden
    Twee demarrages en op eentje na alles in de vergeethoek. Remco is nog jong en heeft nu al een palmares om van te huiveren.
  • Frank Vandaele

    10 maanden geleden
    Alleen de allergrootste deed het hem voor, dat zegt genoeg over Remco, dit is een copy van de allergrootste
  • Bilal Bruggen

    10 maanden geleden
    Is gewoon een fenomeen. Wat een toprenner. Die gaat de komende 10 jaar nog ongelooflijke overwinningen boeken. Wereldklasse!!