© Jordan Strauss/Invision/AP

Kourtney Kardashian en Travis Barker maken geslacht kindje bekend

Kourtney Kardashian (44) en Travis Barker (47) verwachten hun eerste kindje samen. En daar hoort een originele ‘gender reveal’ bij. Ofwel: we weten nu ook of het een jongen of meisje wordt.

(eadp)

Travis Barker is al sinds jaar en dag bekend als drummer bij Blink-182. Dat zijn vrouw zwanger is, maakte ze dan ook passend bekend vanuit het publiek tijdens een concert van de band. Nu kroop ze op zijn schoot achter de drums. Dat blijkt uit het filmpje dat ze hebben gedeeld op sociale media.

LEES OOK. Kourtney Kardashian (44) verrast echtgenoot tijdens concert Blink-182: “Travis, ik ben zwanger”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Met tromgeroffel, een lange kus en een kanon dat blauwe linten in de lucht schiet, onthullen ze dat er een zoontje op komst is. Voor Barker is het zijn derde kindje, hij heeft al een zoon en dochter uit een vorig huwelijk. Kardashian heeft met haar ex-partner Scott Disick twee zonen en een dochter.

LEES OOK. Kourtney Kardashian (44) stopte meer dan jaar geleden met ivf en is nu toch zwanger: “Het gebeurt meer dan we denken”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER