Lahbib kan linkse partijen niet overtuigen, onduide­lijk of ze deze crisis gaat overleven: “Het ligt niet meer in mijn handen”

“Het spijt me dat de zaken op deze manier zijn verlopen.” Minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib (MR) heeft haar excuses aangeboden voor de visumkwestie, maar haar mea culpa lijkt niet voldoende te zijn voor de groenen en socialisten. Het ontslag van Lahbib is dus nog niet afgewend. Komende donderdag stemt het parlement definitief over haar lot: “Het ligt niet meer in mijn handen.” Herlees hier onze liveblog.

167 reacties

  • marc castermans

    10 maanden geleden
    Donderdag gaan we zoals gewoonlijk terug over tot de orde van de dag. Al die grootspraak van De Vriendt, Depraetere, Cogolati en andere Vivaldisten was het hen enkel te doen om Bouchez te raken en dat is gelukt.
  • Dirk Uyttenhove

    10 maanden geleden
    Wees gerust, donderdag duwen de brave volgzame "Vlaamse" partijtjes in Vivaldi op het groene knopje zodat ze rustig kan verder doen met haar bedrog en leugens. Veel lawaai maken maar als de dood voor verkiezingen. Bang van de kiezer, wat een democratie!!
  • henri sluyts

    10 maanden geleden
    En haar naam is ook gevallen in Qatargate beter ontslag nemen en de luwte opzoeken .
  • Paula Haegemans

    10 maanden geleden
    @tomvankampen, met 1 baas zoals in rusland en zuid korea, dat noemt men een dictator!!! Zoals het nu gebeurt is de enige goede weg!!!
  • Philippe Vanbelleghem

    10 maanden geleden
    en al zeker niet in de kiezer hun handen , want ze doen toch wat ze willen.