VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Parket Oost-Vlaanderen start opsporingsonderzoek naar eerdere klacht tegen Rousseau

Vorige week donderdag diende een twintiger een klacht in tegen Conner Rousseau (30) bij het parket van Antwerpen. Volgens zijn advocate was de jongeman het slachtoffer van zedenzaken. Maar omdat er geen link is met Antwerpen, stuurde het Antwerpse parket de klacht door naar Oost-Vlaanderen. En daar laat men vandaag weten dat het parket ook daadwerkelijk een opsporingsonderzoek heeft geopend. Daaruit zal moeten blijken of er door de Vooruit-voorzitter ook echt strafrechtelijke feiten zijn gepleegd of niet.

53 reacties

  • Marianne Van den Lemmer

    10 maanden geleden
    Fraaie voorzitter! Nee, dit is geen heksenjacht, maar een noodzakelijk onderzoek.
  • tom verslype

    10 maanden geleden
    Waarom moet dat eigenlijk allemaal openbaar verteld worden. Wordt een soort van heksenjacht op hem. Beetje jaloers zeker omdat hij het goed doet. Laat hem gewoon met rust.
  • François Nuyts

    10 maanden geleden
    En ondertussen zit Franck Vandenbroucke , ook Vooruit , zijn collega politici letterlijk en figuurlijk in de haren , en wil hij zelfs Mevr Lahbib gaan steunen als de anderen maar zijn voorstel willen goedkeuren ivb met de erelonen van de artsen . "Goed" bezig zeker ...
  • marcel mampaey

    10 maanden geleden
    Wie hier nu zegt onschuldig tot het tegendeel bewezen waren de eerste om Theo Francken te beschuldigen. Dat Francken totaal vrijgesproken is doet er voor sommige niet toe en word er nog altijd op aangevallen .
  • Ann Verschueren

    10 maanden geleden
    Lahbib blijft en dus ook De Croo en Vivaldi, Rousseau dat wordt dan ook geseponeerd en dus iedereen tevreden met de onderlinge afspraakjes.