© Sven Dillen

LIVE. Trouwfeest van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig: minutenlang vuurwerk afgeschoten voor kust van Cannes

In Cannes is het tweedaagse huwelijksfeest van de Bilzense topkeeper Thibaut Courtois (31) en het Israëlische model Mishel Gerzig (26) van start gegaan. Onze verslaggever is ter plaatse om de festiviteiten van dichtbij op te volgen.

Onze verslaggever Joost Meesters in Cannes

    hbvl.be
    hbvl.be
    hbvl.be
    hbvl.be
    hbvl.be
    hbvl.be
    Om 22 uur werd er een minutenlang vuurwerk afgeschoten voor de kust van Cannes, gevolgd door luid applaus van de gasten.
    hbvl.be
    hbvl.be
    Eline Debie

    Kim Van Oncen en haar man Niels zijn gearriveerd op het feest.

    "Celebrating love with my love", schrijft ze. De Radio 2-presentatrice koos voor een stijlvolle jumpsuit in de knallende kleur van de liefde. 
    Gazet van Antwerpen
    Gazet van Antwerpen
    Eline Debie

    De gasten worden getrakteerd op een glaasje Moët & Chandon uit gepersonaliseerde flessen. 

    hbvl.be
    hbvl.be

    Ook de Nederlandse dj Martin Garrix is te gast op het feest

    hbvl.be
    hbvl.be

    Onder meer de Hasseltse ex-mol Elisabet Haesevoets is een van de gasten op het feest.

    hbvl.be
    hbvl.be
    hbvl.be
    hbvl.be

    Gasten komen aan op trouwfeest Thibaut en Mishel in Cannes 

    De grote dag voor Thibaut Courtois en Mishel Gerzig. Na hun welkomstfeest gisteravond in een exclusieve club aan de Croisette in Cannes spreken ze vandaag het jawoord uit. Vanaf zowat 18 uur kwamen de gasten aan aan Chateau de la Croix des Gardes, op een heuvel buiten Cannes.
    hbvl.be
    hbvl.be
    Er staat iets te gebeuren in Cannes...
    Er staat iets te gebeuren in Cannes...
    Brecht Van den Broucke
    In de Club Nautique l'Écrin in Cannes, waar gisteren al de preparty plaatsvond,  is de rust intussen weergekeerd.
    Cedric Pollenus

    Dit is de exclusieve club waar Thibaut en Mishel gisteren hun trouwfeest op gang trapten 

    De grote dag voor Thibaut Courtois en Mishel Gerzig. Na hun welkomstfeest gisteravond in een exclusieve club aan de Croisette in Cannes spreken ze vandaag het jawoord uit.

    In de Club Nautique l'Écrin in Cannes, waar gisteren al de preparty plaatsvond,  is de rust intussen weergekeerd. Bekijk hier de beelden van de exclusieve beach club, the day after. (Jom)
    @Sven Dillen
    @Sven Dillen
    @Sven Dillen
    Arno Faggio Del Giglio

    Ontbijten met zicht op de Côte d'Azur

    Na de geslaagde pre-huwelijksparty van gisteren is het tijd voor de tweede dag van het huwelijksweekend van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig. Nog steeds in de Zuid-Franse badplaats Cannes konden de gasten ontbijten met zicht op het strand en het azuurblauwe zeewater. Het openingsfeest duurde vannacht tot 3 uur 's. Voor sommige gasten wordt het dus misschien een ontbijt met kleine oogjes.  Foto: Instagram katya_levin
    Foto: Instagram katya_levin
    Mathijs Vangeloven

    Kim Van Oncen genoot met volle teugen op pre-huwelijksparty van Thibaut en Mishel: “Schotels met shotjes werden aangerukt: gevaarlijk”

    Thibaut Courtois lijkt de Rode Duivels-rel van vorige week inmiddels te hebben doorgespoeld. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Dat laatste met fancy cocktails en shotjes sterke drank. Dat weten we dan weer via Kim Van Oncen, die zondag een van de gelukkige gasten was op de exclusieve pre-huwelijksparty van Courtois en zijn aanstaande bruid Mishel Gerzig in Cannes. “Ik heb maar een beetje geslapen”, zegt de radiopresentatrice maandagochtend aan de telefoon tegen haar medepresentator Peter Van de Veire. 

    Mathijs Vangeloven

    Exclusief huwelijksfeest Thibaut Courtois op strand in Cannes van start: Mishel schittert in strapless jurk

    Aan de Franse Côte d’Azur stapt Thibaut Courtois maandag in het huwelijksbootje met het Israëlische model Mishel Gerzig. Zondag al vieren ze samen met honderden gasten de liefde op een exclusieve pre-party aan de idyllische kust. “Goeie keuze om hier te trouwen. Helaas zijn we niet uitgenodigd”, klinkt het op de Croisette in Cannes.

    Aangeboden door onze partners

    Hoofdpunten

    Aangeboden door onze partners

    MEER OVER