Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drama voor Jonge Duivels: België uitgeschakeld op EK na lichtgefloten penalty

België is uitgeschakeld op het EK U21. Lange tijd zag het er goed uit voor de Jonge Duivels in een thriller van een wedstrijd tegen Portugal, maar een penalty vijf minuten voor tijd bezegelde hun lot (2-1). Na affluiten gingen de poppen aan het dansen bij de Belgen, die niet opgezet waren met de arbitrage.

86 reacties

  • Erik De baene

    10 maanden geleden
    Niets drama...niets lichte penalty...! Gewoon voetjes op de grond Ze waren niet goed genoeg deze zogezegde " nieuwe generatie " Altijd maar excuses zoeken als ze verliezen ...!
  • Ivan Beelaert

    10 maanden geleden
    Veel spelers die me niet konden overtuigen bij de A selectie een plaats te hebben,mischien als bankzitter?.Openda kon mij als diepe spits nooit overtuigen.De Ketelaere loopt te wandelen,hij moet dringend iets doen aan zijn mentaliteit.De enige die het kan maken is De Cuyper.
  • Ben Scharter

    10 maanden geleden
    Te licht, te zwak en te flauw. Jacky ziet weer dingen die we allemaal anders zien, maar goed, hij wordt er voor betaald en wij niet. Voila
  • Paul Geeraerts

    10 maanden geleden
    Het was wel degelijk penalty. eigenlijk verdienen ze niet verder te gaan: ze spelen teveel achteruit (Vranckx wordt de nieuwe Witsel, achteruit en lateraal passen), zijn te traag (verliezen vele sprintduels, vooral die Maxim), en ze hebben grote moeite met afwerken. Wat wil je dan??
  • Frank Bolle

    10 maanden geleden
    Niet te best van de Bast