© People Photography

Thibaut Courtois en kersverse vrouw Mishel delen nu ook zelf trouwfoto’s op sociale media

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn maandag officieel getrouwd. Er circuleerden al heel wat beelden op sociale media van het feest in het Franse Cannes, maar nu heeft het kersverse echtpaar ook zelf trouwfoto’s gedeeld op sociale media.

Jonas Withouck

LEES OOK. Adembenemend uitzicht, gigantisch overloopzwembad en een bioscoop: binnenkijken in het kasteel waar Thibaut Courtois en Mishel Gerzig trouwden 

De trouwfoto’s, gemaakt door het gespecialiseerde People Photography:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De tweedaagse begon zondag al, waar genodigden konden genieten van een heuse ‘pré-party’. Maandag gaven de twee elkaar het jawoord gevolgd door een spetterend feest. En als we de beelden op sociale media mogen geloven dan ging het er stevig aan toe. Na de openingsdans op ‘Perfect’ werd de dansvloer geopend en waagde gast Martin Garrix zich aan een dj-set.

LEES OOK.De gasten, de openingsdans, het feest: dit verklappen gasten over de trouw van Thibaut Courtois en Mishel

LEES OOK. Zo verliep het exclusieve trouwfeest van Thibaut en Mishel: ultrabeveiligd kasteel, Martin Garrix en een mini Tomorrowland

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER