Goedele Liekens is dit jaar de Women Political Leader van België en trok naar New York om de vrouwenrechten te verdedigen.
Volledig scherm
Goedele Liekens is dit jaar de Women Political Leader van België en trok naar New York om de vrouwenrechten te verdedigen. © Photo News / Goedele Liekens

Open Vld’er Goedele Liekens krijgt kritiek op laattijdig indienen van kosten voor werkreis naar New York, maar verdedigt zich fel: “Dit is een heksenjacht”

UPDATEOpen Vld’er Goedele Liekens heeft bij de Kamer onkosten ingediend voor een dienstreis naar New York zonder die op voorhand te hebben aangevraagd. Dat meldt Het Nieuwsblad, maar betwist het Kamerlid bij onze redactie. “Het enige dat me verweten kan worden is het laattijdig indienen. De reis op zich was gebruikelijk en volstrekt legitiem”, reageert ze. Liekens hekelt de “heksenjacht” die aan de gang is. “Het is onzin dat ik dit op eigen houtje heb gedaan.”

441 reacties

  • Charles Polspoel

    11 maanden geleden
    Ze moesten beschaamd zijn! Profiteurs zijn het. Men moest de vergoeding voor verkozenen met 50% verminderen en meer controle op hun uitgaven. De bevolking zal wel werken en belastingen betalen om die sjoemelaars hun zakken te vullen. Foei!
  • ANDRÉ OORTS

    11 maanden geleden
    ANDRE OORTS eerst worden ze goed betaalt en dan noch onkosten rekenen voor hun reisjes op kosten van de belasting betaler om niets te doen
  • Marc Baeyens

    11 maanden geleden
    Waarom worden BV's graag politieker ? Omdat ze goesting hebben een centje bij te verdienen.
  • Patrick Devogelaere

    11 maanden geleden
    Bij de OpenVLD willen nog snel eens profiteren nu het nog kan ... straks zijn ze partij af.
  • Gaston Miar

    11 maanden geleden
    Wist niet dat die nog in de politiek zat. Echt groot voordeel voor de natie! De politiek vernietigt zichzelf, en ook wat eens een respectabel België was.