BV 24/7. Astrid Coppens viert de verjaardag van Billie-Ray en Tine Priem geniet van qualitytime met Yentl Keuppens

BVThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

  1. Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT - daar bespreken ze weldra zijn toekomst. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”
  2. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Showbizz

    KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.