© Jan Van der Perre

Spa van Botanic Sanctuary Antwerp uitgeroepen tot beste stadswellness van Europa

Antwerpen -

De spa van het vijfsterrenhotel The Botanic Sanctuary is bekroond tot beste stadswellness van Europa. Manager Marc Alofs en Ingmar Harthoorn, Director of Spa en Sports, namen de eerste prijs in de categorie ‘City Spa’ mee naar huis.

emke

De ‘SPA Star Awards 2023’ werden uitgereikt tijdens het Spa Life Germany Event afgelopen weekend in de Duitse gemeente Tegernsee. De prestigieuze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste wellness ter wereld, dit jaar in acht verschillende categorieën: Newcomer, City Spa, Green Concept, Gezondheidsconcept, Spa Concept, Spa Team en de Publieksprijs. De 10-koppige jury bestaat uit duurzaamheids- en trendexperts, artsen, sportwetenschappers, spadirecteurs, journalisten en spa-influencers.

LEES OOK. Botanic Health Spa, de wellness van het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp

De Botanic Health Spa van het luxehotel, dat ongeveer twee jaar geleden de deuren opende in een voormalig 15de eeuws klooster, werd in de categorie ‘City Spa’ uitgeroepen tot winnaar. De spa in het historische centrum van Antwerpen bestaat uit een fitness en een high-end wellness met een holistische focus die gebaseerd is op de traditionele Europese geneeskunde.

Manager Marc Alofs en Ingmar Harthoorn Director of Spa en Sports namen de prijs persoonlijk in ontvangst tijdens het gala in Tegernsee. “De onderscheiding erkent en huldigt onze principes van behoud en verandering voor een duurzame manier van leven”, zegt Alofs. “Wij verheugen ons over deze fantastische onderscheiding en zullen ons holistisch traject met volle inzet verderzetten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners