Madonna stelt tournee uit door opname op intensieve met "ernstige bacteriële infectie": "Volledig herstel verwacht"

Popster Madonna (64) stelt de start van haar "Celebration tour" uit, omdat ze kampt met een "ernstige bacteriële infectie". Dat meldt haar manager op Instagram. De tour zou normaal starten op 15 juli in Vancouver in Canada. Op 21 en 22 oktober zou Madonna normaal ook in Antwerpen in het Sportpaleis optreden. 

"Op zaterdag 24 juni heeft Madonna een ernstige bacteriële infectie opgelopen, waardoor ze enkele dagen moest opgenomen worden op intensieve zorg", schrijft de manager van Madonna op Instagram.

Ondertussen zou de zangeres aan de beterhand zijn en er wordt verwacht dat ze volledig zal herstellen. Ze krijgt wel nog medische zorgen en de start van haar internationale tour wordt uitgesteld. Die zou normaal beginnen op 15 juli in Vancouver.

Het is nog niet duidelijk wanneer Madonna opnieuw zal kunnen optreden en wat de gevolgen zijn voor haar optredens in het Sportpaleis in Antwerpen, die gepland zijn op 21 en 22 oktober.

Eind 2020 kampte Madonna ook met medische problemen toen ze een blessure opliep tijdens haar "Madame X"-tournee. "Is het je opgevallen? Ik loop veel mank", zei ze daarover. Elf maanden later liet de zangeres een nieuwe heup steken.

Meest gelezen