BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Deze situatie is niet meer leefbaar”: Yellow Tigers kansloos onderuit in eerste match na vertrek Vande Broek

Met bondscoach Gert Vande Broek op non-actief zijn de Yellow Tiger kansloos onderuitgegaan tegen Zweden. In de return van de halve finale van de Golden League in Roeselare werd het 0-3 voor Zweden. Na deze slechte generale repetitie blijven de twijfels bij de Tigers met het oog op het EK midden augustus. “Het is niet te beschrijven wat er omgaat in de groep”, klinkt het.

14 reacties

  • Nico Lietaert

    10 maanden geleden
    Sporters zijn in België al altijd tegengewerkt. In andere landen zijn ze er fier op, hier worden ze volle bak tegengewerkt.
  • Patrick Huwel

    10 maanden geleden
    Het zit in het hoofdje denk ik. Ze moeten maar weigeren te spelen als ze achter hun trainer staan.
  • FRED VAN LEEMPUTTEN

    10 maanden geleden
    Alles is begonnen met een aantal misnoegde speelsters die niet meer aan de bak kwamen omdat nieuwe en betere speelsters zich aandiende. Spijtig genoeg zijn deze misnoegde vergeten dat zij dankzij GVDB en de Yellow Tigersd een grote carrière hebben kunnen uitbouwen in het buitenland. Zoals meestal komt het commentaar altijd achteraf. Dit noemt men ongepast natrappen.
  • Hendrik Vermoesen

    10 maanden geleden
    Stop met bleiten dames, en trek jullie conclusies, STAP ALLEN OP bij de YT zolang de bond zijn staart niet intrekt en VDB vrijspreekt van alle schuld. Zoniet, dat bond een reserveploeg stuurt naar ek, dat gaat nog eens gezichtsverlies zijn se voor onze Vlaamse moraalridders bij de bond. Doen dames,en een statement maken tegen dat woke gedoe. De coach die jullie allemaal groot gemaakt heeft, verdient dit meer dan ooit!
  • jacques hottelet

    10 maanden geleden
    Ik dacht dat ze niet zouden spelen zonder Vande Broek .