Christiaan van ‘Blind Getrouwd’ niet langer single, Joren wel opnieuw op de markt

Blind Getrouwd-kandidaten die aan het programma geen relatie overhouden, blijven op zoek naar de liefde. Dat gaat met vallen en opstaan. Christiaan Graulus (29), die getrouwd was met Jana, heeft recent een vrouw ontmoet die “belangrijk” is voor hem, terwijl Joren Dumont (37) zich weer single mag noemen.

edb

Christiaan, Joren, Brecht - met nieuw kapsel - en Jiri waren deze week samen op de première van Indiana Jones and the Dial of Destiny. Daar werden ze uiteraard naar hun liefdesleven gevraagd. Christiaan vertelde aan Flair dat er een “belangrijke” vrouw in zijn leven is. Veel wil hij er niet over kwijt, aangezien het nog heel pril is en ze elkaar aan het “ontdekken” zijn. “We moeten vooral rustig en geduldig blijven en niets overhaasten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De twee leerden elkaar kennen op café. De dame in kwestie kende Christiaan niet van Blind Getrouwd. “Dat is makkelijk, want dan weet je dat het al zeker niet om die reden is dat ze bij jou is”, zegt hij daarover.

Voor Joren waren het minder fijne weken. In mei vertelde hij op MENT TV dat hij kriebels in de buik had voor een vrouw, maar die relatie werd uiteindelijk niets. “We waren toch niet zo’n goede match”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws. De vlinders waren er snel, maar ze zijn niet gebleven, aldus Joren. Hij hoopt binnenkort de vrouw van zijn leven te vinden, want zijn “biologische klok begint te tikken”.

Met zijn ex-vrouw Lien is er amper nog contact, geeft Joren toe. “We gaan elk verder met onze levens.” Begin augustus staat er wel een reünie gepland met de hele Blind Getrouwd-bende.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER