"Toujours invaincu": Flo Windey en Thibault Christiaensen hossen met reuzegrote wenskaart voor Stromae rond op Rock Werchter

Fans van Stromae op Rock Werchter kunnen een reuzegrote wenskaart voor hem signeren om hem zo beterschap te wensen nu hij niet kan optreden. Flo Windey en Thibault Christiaensen van Studio Brussel lopen met de kaart rond en zullen die de hoogte in steken tijdens vervanger Mumford & Sons.

Geen Stromae als headliner op dag 1 van Rock Werchter vandaag: begin mei moest de superster van eigen bodem verstek laten gaan om gezondheidsredenen. Om hem vanop afstand een hart onder de riem te steken, dragen Flo Windey en Thibault Christiaensen van Studio Brussel de hele dag een reuzegrote wenskaart rond op de wei die iedereen kan signeren.

Bekijk hier enkele foto's van de kaart voor Stromae:

"Ik voel heel veel liefde", vertelt Windey. "Ik zie ook veel fans van Stromae rondlopen die hem in hun hart dragen. Mensen zijn superblij dat Mumford & Sons hem komt vervangen vanavond, dat zeggen ze ook. Bij Studio Brussel dachten we: misschien heeft Stromae een beetje fomo. Hoe zou die zich nu voelen?"

"Als we al die liefde hier op Rock Werchter nu eens kanaliseren op een wenskaart, dachten we. Een van een meter bij twee meter, waarop we alle festivalgangers een boodschap van liefde en beterschap laten zetten en die we daarna naar hem toe sturen."

Verschillende mensen hebben de kaart al gesigneerd. "Ze schrijven "beaucoup de bisous" en "beaucoup d'amour". Ze mogen ook een videoboodschap voor Stromae afgeven. Ze geven de kaart kusjes en likjes. We gaan de kaart ook in de lucht houden tijdens het optreden van Mumford & Sons zodat iedereen die heeft gezien."

Meest gelezen