Chrissy Teigen en John Legend verwelkomen zoon via draagmoederschap, vijf maanden na komst van derde kindje

John Legend (44) en Chrissy Teigen (37) hebben een vierde kindje gekregen. Dat blijde nieuws deelt het model op Instagram. Zoon Wren kwam er dankzij een draagmoeder, met wie Chrissy enkele maanden samen zwanger was. Teigen beviel in januari nog van dochter Esti, hun derde kindje. In een lange Instagrampost legt ze uit hoe die unieke situatie tot stand kwam.

edb

Wren werd op 19 juni geboren. “Ik was getuige van de bevalling van de mooiste vrouw, mijn vriendin, onze draagmoeder”, schrijft het 37-jarige model. “We willen je bedanken voor dit ongelooflijke geschenk dat je ons hebt gegeven, Alexandra”, voegt Teigen toe. De tweede naam van het kindje is Alexander en verwijst naar draagmoeder Alexandra. “Hij is voor altijd met jou verbonden.”

LEES OOK. Chrissy Teigen en John Legend delen schattige video met dochtertje Esti

De mama van vier legt uit dat ze na het verlies van hun derde kindje Jack in 2020, na twintig weken zwangerschap, niet wist of ze nog in staat was een kindje te dragen. “Ik werd ook omringd door mensen die wilden verhinderen dat ik die pijn nog eens moest voelen.” Chrissy en John begonnen in 2021 een draagmoeder te zoeken, want ze wilden vier kindjes. Vroeg in die zoektocht besloot Teigen echter dat ze toch nog zelf wou proberen zwanger te worden, wat lukte via ivf. Vijf maanden later was ook hun draagmoeder zwanger.

Met Luna (7), Miles (5), Esti (5 maand) en Wren is de kinderwens van het koppel nu vervuld. “Onze harten, en ons huis, zijn nu officieel vol”, schrijft Teigen op Instagram. “En aan onze Jack: we weten dat hun engelenkusjes’ (vlekjes op de huid van een baby, red.) van jou zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER