Photo News / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Photo News

Een jaarsalaris van 152 miljoen euro: de geur van het geld én zijn sluwe moeder zorgen ervoor dat Mbappé dicht bij nog één jaar PSG staat

Kylian Mbappé en PSG en Real Madrid. Geen betere (tele)novelle. Met de meest eenvoudige en bekende verhaallijn: geld. In de hoofdrol: Mbappé en zijn moeder Fayza. Met de kreten: “Paris Paris Paris”. Een reconstructie waarom Kylian Mbappé deze zomer (nog) niet naar Real Madrid wil.

13 reacties

  • David Lombart

    10 maanden geleden
    Hoe motiveer je zo nog iemand om voor het hoogst mogelijke sportieve te gaan? Dat hij voor dat geld kiest, is niet meer dan normaal, maar dit gaat ten koste van sportieve doelen. En zo enkel ten nadele van de sport, dat net teert op het competitieve karakter ervan om aantrekkelijk te zijn. Spelers denken meer en meer in termen van 'branding' en 'marketing', ipv het pure van de sport. Nu lopen er meer en meer businessminded mensen op dat veld, dan atleten.
  • Stroobants Alexander

    10 maanden geleden
    Is een topspeler, dus dat loon en dat van Kevin is niet zo veel te veel
  • René Schoeters

    10 maanden geleden
    Corona periode was blijkbaar net iets te snel voorbij om aan gans dat geldcircus een einde te maken! Gemiste kans zou ik zeggen!
  • Marnix Depoorter

    10 maanden geleden
    Geld heeft de zelfde waarde van toiletpapier voor die mannen .
  • ronald de weze

    10 maanden geleden
    Zou als ik van de club was hem een heel seizoen op de bank zetten . Kan heel goed voetballen maar wat een opgefokt baasje .