Een ontspannen MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez met enkele Jong N-VA’ers afgelopen donderdagmiddag
Volledig scherm
Een ontspannen MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez met enkele Jong N-VA’ers afgelopen donderdagmiddag © Twitter

“Vuile Vlaming”: Jong N-VA spot met MR-voorzitter Bouchez na uitspraken van zijn vriendin in Knokke

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez heeft afgelopen donderdag een T-shirt met het opschrift ‘Sale Flamand’ gekregen van Jong N-VA naar aanleiding van de hevige discussie in Knokke waarbij Bouchez en zijn vriendin Lucie Demaret betrokken waren. De vriendin van Bouchez verloor toen haar geduld en riep ‘vuile Vlamingen’. “We zullen Waalse arrogantie tegenover Vlamingen altijd blijven aanklagen, maar dit incident is nu gesloten”, reageert ondervoorzitter Mike Verslijpe.

31 reacties

  • Gaston Miar

    10 maanden geleden
    Dat is diezelfde NV-A die jarengeleden ondanks hun kiezersbeloften, plots communautaire stilte aankondigden. Weg ermee!
  • bob jansens

    10 maanden geleden
    eigenlijk moet men staatssecretaris Mathieu Michel met deze uitspraak confronteren, en hem vragen of iemand die zo'n uitspraken doet nog wel een plaats heeft op zijn cabinet (Lucie Demaret heeft een belangrijke post op het cabinet van Michel)
  • leon neefs

    10 maanden geleden
    Hier wordt het verzwegen maar in het werkelijk gebeuren is het de fietser die ruzie gezocht heeft en niet Bouchez. Waarom wordt dit hier nu niet aangekaart, oprecht zijn hoor.
  • Gust Vandamme

    10 maanden geleden
    Hoe laag kan je vallen? Het huidige NVA trekt al op niks en wat er zit aan te komen duidelijk ook niet. En daar is dan over vergaderd...
  • louis van hoeylandt

    10 maanden geleden
    Bouchez lacht er mee , het is ook om te lachen ... iedereen gebruikt al wel eens een uitspraak die niet gepast is ...is geen rede om niet te lachen .. waar sommige zich druk in maken