AFP
Volledig scherm
© AFP

“Ik ben hier niet om mij te amuseren”: hoe iedereen tevreden is bij Jumbo-Visma, maar niet Wout van Aert

Er is geen man overboord. Toch had Wout van Aert liever zelf de eerste rit gewonnen in de Tour de France. Team UAE, met zijn wisselkopman Adam Yates, verdedigt zondag de gele trui. Maar, zegt Van Aert: “Liever had ik zelf de gele trui gedragen.”

56 reacties

  • Kevin Theunckens

    10 maanden geleden
    Doel van Jumbo is eindwinst, niet WvA aan ritzeges helpen. Dat Vingegaerd niet voor hem rijdt als kopman is normaal. De ploeg moet voor Vingegaerd rijden niet omgekeerd.
  • Joeri Hermans

    10 maanden geleden
    Geen probleem voor Woutje, als hij zijn TDF-vorm heeft verteerd hij het ritje van gisteren zonder problemen en staat hij weer fris aan de start vandaag. Nog kansen genoeg. GO Woutje Van Aert. Het grote doel voor JV is de Tour winnen en dat hebben ze vorig jaar gedaan dankzij….de smaakmaker WVA.
  • Erly Beeuwsaert

    10 maanden geleden
    Indien Vingegaard meereed ,reden Jumbo met drie man achter de tweeling . Totaal ander beeld. Zodat Wout kon sprinten voor de overwinning, Vingegaard liet Wout terug in de steek net zoals op het WK in Imola. Daar wilde hij ook niet helpen …..om het gat toe te rijden op de Fransman….. Wout laat zijn ploegmaats nooit in de steek…
  • Jan Van Bavel

    10 maanden geleden
    roger goddeeris, dat is zo voor elke sportman/vrouw, ook is dat zo in de privé.
  • roger goddeeris

    10 maanden geleden
    Het doet pijn als je wil winnen en je kan niet meer.