Links: Paul Gheysens, rechts: Tania Mintjens
Volledig scherm
Links: Paul Gheysens, rechts: Tania Mintjens © BELGA / rv voor detour

Tania Mintjens stelt zich na nieuwe verklaring Antwerp vragen bij strategie voorzitter Paul Gheysens: “Wordt verkoop van club overwogen?”

“Wij staan niet open voor deze aanpak, gedrag of toon van communicatie”, zegt Tania Mintjens via onze redactie aan Antwerp-voorzitter Paul Gheysens. RAFC had de grondeigenaar vergeleken met een aasgier. Mintjens stelt zich nu luidop vragen bij de motieven van Gheysens. “Als hij de zwartepiet wil doorspelen aan ‘Mintjens’, bestaat er allicht een plan B...” Antwerp zelf reageerde kort op de communicatie van Mintjens.

100 reacties

  • Tobias Bouten

    10 maanden geleden
    Gheysens heeft geen hart voor Antwerp, enkel gekocht omdat deal met Anderlecht is afgesprongen. Als supporter wil ik niet zo'n voorzitter.
  • Andre callens

    10 maanden geleden
    Een leasing voor de tribunes betekend dat de leverancier (Chelamco) zijn geld direct krijgt van de bank en dat de klant (Antwerp FC) terugbetaald aan de bank . Die 51 miljoen schuld terugbetalen zou wel eens een flinke molensteen kunnen worden .
  • André Christiaens

    10 maanden geleden
    Als de familie Mintjes in het verleden Antwerp niet geholpen had met geld dan was Antwerp allang van de bondslijsten geschrapt. Gheysens is gewoon in een val getrapt door het bestuur van den Antwerp zij hebben denkelijk vergeten te zeggen dat de gronden niet van den Antwerp waren als ze Gheysens zijn geld maar hadden, de rest zal wel volgen, want Gheysens doet Tania Mintjes wel in ' t slaap. Tania spendeert voor 99 jaar in de club, zolang blijft Gheysens niet.
  • Louis Meuwis

    10 maanden geleden
    Geef RAFC in handen van Mintjens en Fernand Huts, ook een schitterende CEO, maar een hart voor Antwerpen.......
  • ward Dewinter

    10 maanden geleden
    Mintjens : Antwerp fan . Gheysens : Geld fan . Gheysens doet niet aan liefdadigheid , ziet vooral de financiële kant ,zijn reactie op de gulle toegiften van Mevrouw Mintjens is het bewijs daarvan ! Brasschaat