Photo News / rv
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / rv

Wij keken het mailverkeer in Antwerps stadiondossier in: waarom kloof onoverbrugbaar lijkt tussen Gheysens en Mintjens

Antwerp verklaarde dit weekend - opnieuw - de oorlog aan Tania Mintjens, grondeigenaar van de Bosuil. Waarna Mintjens op haar beurt de ware motieven van Paul Gheysens in vraag stelde. Hoe is de bom zo kunnen barsten? HLN kon het mailverkeer tussen de clan-Mintjens en -Gheysens inkijken. Daaruit blijkt dat de kloof onoverbrugbaar is.

75 reacties

  • Jan Horemans

    10 maanden geleden
    Voor de mensen die niet verder zien dan hun neus. Het is wel Mintjens die de club in het verleden gered hebben van de ondergang, niet Gheysens...
  • Danny Callaert

    10 maanden geleden
    Mintjens heeft de grond zeer goedkoop gekregen toen antwerp - haar geliefde club - in financiele nood zat. Wat heeft zij gedaan om antwerp te redden ? Gewoon geprofiteerd van de situatie om zichzelf te verrijken. Daarentegen heeft PG wel 150 mio in de club gestoken; anders was antwerp nu dood in 2de klasse. Dus wat mij betreft, heeft PG recht van spreken. En ik ben beschaamd over al die zogenaamde supporters die nu PG afvallen.
  • Michel De Winter

    10 maanden geleden
    Ja die wil zijn ingestoken geld recupereren anders doet ge dat niet.
  • Gina Elsen

    10 maanden geleden
    Goe van mintjens , laat u niet doen want geysels zit niks maar dan ook niks in met de club. Centen dat is het enige wat telt !
  • Albert De Cree

    10 maanden geleden
    Mij staat voor dat mevr. Mintjes na de dubbel gezegd had dat indien The great old Zou verhuizen naar ergens anders ze het stadion en de terreinen toch ter beschikking zou stellen van lokale voetbaljeugd en projecten. Ook al is haar voorkeur dat FC Antwerpen op den Bosuil zou blijven. Nobel.