VrijeTijdsPunt Ham brengt vrijetijd onder één dak

De bibliotheek en de diensten cultuur, jeugd, sport en toerisme slaan de handen in elkaar en vormen vanaf 22 april het VrijeTijdsPunt. Je vindt het VrijeTijdsPunt Ham in de bibliotheek. Aan de centrale infobalie kan je terecht met vragen rond cultuur, jeugd, sport, toerisme en ontspannen. Met andere meer specifieke vragen, kan je uiteraard ook nog altijd terecht bij de respectievelijke diensten.

Dirk Macquoy

Het VrijeTijdsPunt opent haar deuren op zaterdag 22 april. En daar hoort een feestje bij. Tussen 9.00 en 12.00 uur word je op een plezante en verrassende manier rondgeleid in het nieuwe VrijeTijdsPunt. Jaffir de tovenaar trakteert de kinderen op een betoverend moment. Hij loopt rond en verrast de kinderen met zijn grappige toverkunsten en maakt allerlei kleurrijke ballonfiguurtjes.

Je neus wijst je zeker en vast de weg. Want waar de stripalbums van Nero eindigen met een wafelbak, daar draaien wij dit idee om. Het VrijeTijdsPunt start ermee. De ganse week worden er huisgemaakte wafels aangeboden in het leescafé. Kom kennismaken en smullen.

Info: 013/61.10.60 – vrijetijd@ham.be – www.ham.be/vrijetijdspunt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer