Archieffoto ter illustratie
Jonathan Cooper (Unsplash)

Illegaal kapsalon ontdekt in garagebox in Hoboken

In Hoboken, een district van Antwerpen, heeft de lokale politie een illegaal kapsalon in een garagebox ontdekt. De uitbater van het kapsalon bleek illegaal in ons land te verblijven. Naast het illegale kapsalon had hij ook een handeltje in tweedehands elektronische apparaten. "Zoiets hebben we nog niet vaak meegemaakt", aldus de politie. 

Het lokale wijkteam van Hoboken heeft afgelopen weekend een illegaal kapsalon in een garagebox ontdekt. Ze kwamen dat op het spoor toen ze enkele garageboxen langs de Lageweg in Hoboken controleerden. Toen ze de box openden, bleek er een kapper aan het werk te zijn. Hij mocht het kapsel van zijn klant nog afwerken maar moest daarna zijn werkzaamheden stopzetten. 

"Er is veel zwartwerk in de Antwerpse kapsalons, maar dit is toch wel een heel specifiek geval. Zoiets hebben we nog niet vaak meegemaakt", zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse lokale politie. De uitbater bleek illegaal in ons land te verblijven en had naast het kapsalon een illegaal handeltje in tweedehands elektronische toestellen. De lokale politie maakte de nodige processen-verbaal op.

Meest gelezen