Rudy Farias.© Texas Centre for the Missing

Vermiste Amerikaanse man (25) na acht jaar opeens teruggevonden

Acht jaar geleden ging de toen 17-jarige Amerikaan Rudy Farias even zijn twee honden uitlaten, maar hij kwam niet meer thuis. Bij de zoektocht die werd opgetuigd, werden de honden wel teruggevonden, maar van de vermiste jongen ontbrak ieder spoor.

Redactie
Bron: De Telegraaf

Tot enkele dagen geleden. Bij een kerk in Farias’ thuisstad Houston, in de staat Texas, werd een 25-jarige man aangetroffen. Hij was buiten bewustzijn en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat het om de sinds 6 maart 2015 vermiste Rudy ging, iets wat zijn familie later kon bevestigen. Hij zou gewond zijn en duidelijk zijn mishandeld, ook zou hij nog weinig zeggen en ineenkrimpen bij aanrakingen.

Ten tijde van zijn verdwijning had hij mentale problemen, waardoor de politie zijn vermissing niet als misdrijf zag. Zijn problemen zouden zijn ontstaan na de dood van zijn broer, maar zijn familie had al die jaren twijfels.

Hoewel Rudy nu is gevonden, is er nog weinig duidelijk over wat de jongen de afgelopen jaren is overkomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer