Mike Trésor moest de training halverwege staken.© Dick Demey

Vijf internationals weer van de partij, ook nieuwe aanwinst traint mee bij KRC Genk

Wouter Vrancken is een tevreden man. De coach van KRC Genk verwelkomde maandag 28 spelers op training. Onder hen vijf internationals die terugkeerden uit vakantie én nieuwe aanwinst Noah Adedeji-Sternberg. Rode Duivel Mike Trésor moest halverwege wel afhaken met lichte hinder.

Tom Mas

Joseph Paintsil, Daniel Munoz, Angelo Preciado, Patrik Hrosovsky en Mike Trésor, alle vijf waren ze maandag opnieuw van de partij op de Jos Vaessen Talent Academy. Enkele jongeren, onder wie Wilson Da Costa en Josue Kongolo, waren er niet meer bij.

Wouter Vrancken was zichtbaar tevreden dat hij opnieuw een bijna voltallige kern ter beschikking had. Met Maarten Vandevoordt, Gerardo Arteaga en Bilal El Khannouss ontbreken nog drie internationals. Toch was er ook minder goed nieuws: Trésor, die vorige maand zijn debuut maakte bij de Rode Duivels, moest de training halverwege staken. De assistenkoning van vorig seizoen ondervond lichte hinder, maar zou snel weer kunnen aanpikken.

Ook opnieuw op het oefenveld: Carlos Cuesta en Aziz Ouattara. Met Cuesta worden na zijn aanslepende enkelblessure nog geen risico’s genomen. Hij liet een aantal oefeningen aan zich voorbijgaan. Hetzelfde geldt voor Ouattara, die vorige week de trainingen miste wegens ziekte. De Ivoriaan zou dinsdag wel weer voluit kunnen gaan.

Last but not least tekende ook Noah Adedeji-Sternberg present. De overgang van de 18-jarige Belgische Duitser van Borussia Mönchengladbach is zo goed als rond. Hij kreeg van de Duitse eersteklasser toestemming om al mee te trainen met zijn nieuwe werkgever. Binnenkort sluit de jongeling aan bij de kern van Jong Genk.

Joseph Paintsil en Patrik Hrosovsky.© Dick Demey

Noah Adedeji-Sternberg.© Dick Demey

Carlos Cuesta.© Dick Demey

Joseph Paintsil en Tolu Arokodare.© Dick Demey

Patrik Hrosovsky.© Dick Demey

Mike Trésor en Wouter Vrancken.© Dick Demey

Angelo Preciado.© Dick Demey

Aziz Ouattara en Joseph Paintsil.© Dick Demey

Daniel Munoz.© Dick Demey

Carlos Cuesta en Daniel Munoz.© Dick Demey

Aangeboden door onze partners