Photo News / Eurosport
Volledig scherm
Photo News / Eurosport © Photo News / .

KIJK. “Fabio is een vechter”: Jakobsen bolt met vele schaafwonden en gebroken fiets over de streep, maar denkt niet aan opgeven

Wat was dat allemaal. De aangekondigde massaspurt - die gewonnen werd door Jasper Philipsen - draaide uit op een waar slagveld. Op het autocircuit Paul Armagnac kwamen verschillende renners ten val. Fabio Jakobsen was het bekendste slachtoffer. Hij kwam met vele schaafwonden en een gebroken fiets over de streep. “We hadden misschien wat meer vooraan moeten zitten”, stelt Soudal Quick-Step-CEO Patrick Lefevere. Pechvogels Luis Leon Sanchez (Astana) en Jacopo Guarnieri (Lotto Dstny) moeten na hun val de Tour verlaten.

7 reacties

  • Kevin Vervoort

    10 maanden geleden
    Jacobsen krijgt tot twee maal toe een kwak zoals dat in de sprint wel vaker gebeurt. Maar nu valt er een renner waardoor ik vind dat de later ritwinnaar moet gediskwalificeerd worden. Als vanderpoel gestraft word voor een kwak waarbij trouwens niemand valt, vind ik dat Philipsen dat ook moet.
  • Hilde Dierinck

    10 maanden geleden
    Inplaats dat Jacobsen zijn grote roert Moet hij eerst leren sturen rijd zelf op t wiel van zijn voorganger dat ziet niemand he !!!!
  • Jelle van Elsacker

    10 maanden geleden
    Misschien eens proberen sprinten op start en landingsbaan van luchthaven , als dat niet breedt genoeg is stel ik voor om extra asfalt stroken aan te leggen voor deze bende cowboys.
  • Peggy Goossens

    10 maanden geleden
    Ja Jacobsen moet meer vooraan zitten
  • Nusje Bergman

    10 maanden geleden
    Hoop dat goed komt hoor