Archiefbeeld.© Google Street View

Amerikaanse vrouw die dagen vastzat in de modder levend teruggevonden

Een Amerikaanse vrouw die een week lang vermist was en “meerdere dagen vastzat in de modder” is levend teruggevonden in een natuurpark in het noordoosten van de Verenigde Staten.

adb
Bron: BELGA, Boston Herald, NBC, WHDH

Emma Tetewsky (31) was “bij bewustzijn en alert en werd per ambulance naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor observatie”, zei de politie in Stoughton, Massachusetts. “De vrouw had ernstige, maar niet-levensbedreigende verwondingen.” 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 31-jarige vrouw werd door de politie gezocht nadat haar familie haar op maandag 26 juni als vermist had opgegeven. Verschillende agentschappen, waaronder ook de brandweer, zetten onder meer een helikopter, drones, boten en speurhonden in.

Een week later werd de vrouw gelokaliseerd door wandelaars die maandagavond geschreeuw hadden gehoord in een moerassig deel van het Borderland State Park, nabij Boston. Ze konden haar echter niet te voet bereiken en gaven haar locatie door aan de politie.

Ook de politie kon de vrouw wel horen maar niet zien. Agenten moesten uiteindelijk quads gebruiken en door moeraswater waden om de vrouw uit de modder te redden. Ze zou er minstens drie dagen vastgezeten hebben.

“Ik wil onze agenten uit Easton prijzen, die blindelings in het water sprongen en de roep om hulp van de vrouw volgden”, zei politiechef Keith Boone. “Hun onmiddellijke actie resulteerde in het redden van Emma Tetewsky.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens het opsporingsbericht had de vrouw een geschiedenis van mentale problemen, en de politie zei te vrezen dat ze haar medicatie dagenlang niet had genomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer